Baran: 21. marec – 19. apríl
Nechajte prejsť zúrivosť z neúspešného vzťahu. Môže to byť ťažšie, pretože vaše ego má jazvy za odmietnutie. Jednoducho sa vyhnite kontaktu so svojím bývalým a doprajte si čas a priestor.
Býk: 20. apríl – 20. máj
Keď sa zaviažete k partnerovi, vidíte ho ako svojho potenciálneho manžela. A keď udalosti nejdú požadovaným smerom, ste šokovaní. Objavte nové reštaurácie vo vašom okolí, nechoďte na prechádzky do toho istého parku a vyhýbajte sa sledovaniu relácií a filmov, ktoré ste obaja spoločne sledovali.srdce.jpg
Blíženci: 21. máj – 20. jún
Blíženci majú sklon dostať sa do prehodnocovania všetkého, čo by mohlo prispieť k rozpadu. Urobte si láskavosť a zbavte sa týchto spätných väzieb.
Rak: 21. jún – 22. júl
Trvá dlho, kým privítajú lásku. Pravdepodobne po rozchode prepadnete smútku. Nezabudnite, že je to všetko súčasť vášho uzdravenia a vy sa z toho vynoríte spokojní.
Lev: 23. júl – 22. august
Vynakladáte úsilie, aby veci fungovali. V dôsledku toho existuje veľa falošných poplachov skôr, ako ich nakoniec uzavriete. Ponorte sa do kreatívneho projektu uzdravenia a nechajte drámu utíchnuť.
Panna: 23. august – 22. september
Panna sa často ponorí do milióna otázok a tvrdo pracuje, aby rozoznala, čo by sa mohlo urobiť inak, aby sa predišlo rozpadu. Pre vás nie je druhá šanca a čo je dôležitejšie, nepotrebujete ju.
Váhy: 23. september – 22. október
Uzdravíte sa iba svojim vlastným spôsobom. Je vhodné vyčistiť si galériu všetkých okamihov, ktoré ste zachytili so svojím bývalým, pretože vás môžu odviesť späť na miesto, kde ste začali.rozvod.jpg
Škorpión: 23. október – 21. november
Môžete mať pocit, že niekto doslova trhá vaše srdce. Mali by ste sa prísne vyhnúť alkoholu alebo iným návykovým praktikám.
Strelec: 22. november – 21. december
Strelci nenávidia vzdať sa. Nie všetky bitky sa však oplatí bojovať. Keď narazíte na niekoho, koho vidíte ako potenciálneho partnera, nebudete váhať dať láske ďalšiu šancu.
Kozorožec: 22. december – 19. január
Kozorožci nebudú venovať úsilie nikomu, ak s nimi nevidia budúcnosť. Zamyslite sa nad vzťahom, ktorý ste zdieľali so svojím bývalým, a uvedomíte si, že samotná cesta stála čas a úsilie.
Vodnár: 20. január – 18. február
Vodnár  sa snaží byť svojím ľahkým srdcom aj v čase nešťastia. Táto bezstarostnosť  môže zvýšiť neistotu a nervozitu. Vyskúšajte fyzicky náročné činnosti, aby pomohli prekonať bolesti.
Ryby: 19. február – 20. marec
Ryby sú citlivé a majú takmer duchovnú silu na zvládnutie tragédie ale so širokým úsmevom a množstvom nádeje. Je čas rozvíjať svoje pocity pomocou seba-lásky a starostlivosti.